Heart Shine Belgium

Over Mij

Tamara Prifti-Tóth

Ik ben geboren in Szolnok, Hongarije in 1983. Ik heb chemie gestudeerd aan de Universiteit van Szeged in Hongarije en ik heb ook een doctoraat in de milieuwetenschappen. Na mijn studie heb ik als onderzoeker gewerkt. Ik heb twee jaar aan de Universiteit van Padua in Italië gewerkt en daarna aan de KU Leuven in België. In 2015 ben ik begonnen met werken in de particuliere sector.

Ik had mijn eerste spirituele ervaring in 2019 toen mijn vader op sterven lag en ik hem niet in Hongarije kon bezoeken omdat ik een kleine baby had. Via de vierdimensionale verbinding kon ik echter afscheid van hem nemen. Drie dagen later overleed hij. In 2021 overlijdt ook mijn moeder en met haar heb ik een soortgelijke ervaring gehad.

Vanwege het verdriet ging ik voor mijn eerste bio-energiehealingsessie, wat een geweldige ervaring was. Ik voelde me daarna lichter en rustiger.

In april 2023 ontmoette ik een Heart Shine Awakener die mijn leven veranderde en me kennis liet maken met de wondere wereld van de Heart Shine Behandelingen en ik werd ook een genezer.